Risi Bisi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Talla el pernil en tires curtes, talla finament la ceba i el julivert, pela els pèsols de les beines i renta'ls.
Escalfa l'oli en una cassola, sofregeix el pernil i la ceba.
Afegeix els pèsols i cuina durant 5 minuts.
Aboca 2 collerons de brou, tapa, i cou a foc lent durant uns 10 minuts.
Esbandeix l'arròs dues vegades amb aigua freda a través d'un tamís i després agrega a la cassola.
Aboca dos collerons més i assaona al gust.
Cuina sense tapa a foc mitjà i remena de tant en tant fins que l'arròs hagi absorbit tot el líquid.
Condimenta l'arròs acabat, amb sal i pebre i agrega 2 cullerades de mantega i 3 cullerades de parmesà ratllat.
Barreja bé el conjunt.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se