Paella de patates amb col, xoriço i formatge Sbrinz
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all picat
- 1 cullerada de mantega
- 500 grams de patates farinoses, tallades llesques fines
- 120 grams de xoriço, pelat, tallat en fines llesques
- 300 grams de col rissada, tallada en tires fines
- 1 culleradeta de matafaluga
- Sal, pebre
- 1 dl brou de verdures
- 50 grams de tomàquets xerri semisecs, picats
- 100 grams de formatge Sbrinz, en encenalls.
Elaboració
Fregeix l'all en la mantega.
Afegeix les patates, i cuina fins que estiguin daurades.
Agrega el xoriço i la col, i salteja per una curta estona.
Afegeix el brou, tapa i deixa bullir durant 8 a 10 minuts.
Escampa pel damunt, els tomàquets xerri picats i el formatge en encenalls, cobreix i deixa escalfar durant uns 8 a 10 minuts.
Serveix en la mateixa paella.
El formatge Sbrins el pot substituir per un manxego ben curat.
Comparteix aquesta recepta: