Paella de patates amb col, xoriço i formatge Sbrinz

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix l'all en la mantega.
Afegeix les patates, i cuina fins que estiguin daurades.
Agrega el xoriço i la col, i salteja per una curta estona.
Afegeix el brou, tapa i deixa bullir durant 8 a 10 minuts.
Escampa pel damunt, els tomàquets xerri picats i el formatge en encenalls, cobreix i deixa escalfar durant uns 8 a 10 minuts.
Serveix en la mateixa paella.
El formatge Sbrins el pot substituir per un manxego ben curat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se