Crema de sidra dolça

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barreja en un cassó, 1 dl de most amb la maizena, afegeix els ous batuts, remou bé i reserva.
Barreja en un cassó, 5 dl de most, el suc i la pela de llimona, el sucre i porta a ebullició.
Retira el cassó del foc, afegeix la barreja d'ou, sense deixar de batre, torna a bullir, remena constantment fins que la barreja estigui lligada a la crema.
Treu el cassó del foc i aboca immediatament la crema a través d'un tamís en un bol.
Tapa i deixa refredar.
Agrega la crema batuda i barreja bé.
Omple la crema de poma, en gots individuals i guarda a la nevera, fins al moment de servir.
Decora amb una rosta de poma ben fina, o una galeta o una neula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se