Risotto de bolets, gambes i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les gambes i les reservem.
Posem les peles en una paella i un raig d'oli d'oliva verge extra.
Ho ofeguem i hi afegim la copa de conyac. Flamegem.
Ho passem a una cassola i cobrim d'aigua.
Ho posem a coure.
Quan hagin passat 5 minuts, ho colem i reservem el brou obtingut.
En una cassola baixa hi posem una mica d'oli d'oliva verge extra i
hi afegim la ceba picada.
Ho ofeguem i quan estigui tendra hi afegim els bolets i les gambes.
Traiem les gambes i uns quants bolets per decorar el plat i ho reservem.
Pelem les gambes i les trossegem totes menys 4 per decorar el plat.
Ho ofeguem tot molt bé i hi afegim el brou i la nata.
Salpebrem i afegim l'arròs.
Deixem que l'arròs es posi tendre.
Hi tirem les gambes trossejades i els bolets.
Quan estigui l'arròs tendre, afegim el parmesà ratllat i ho lliguem bé.
No deixem de remenar fins que obtinguem la textura desitjada.
En una paella amb una mica d'oli saltem les cloïsses.
Quan s'obrin les retirem i reservem.
Emplatem amb les cloïsses al voltant de l'arròs i una gamba al centre.
La vora del plat la decorem amb bolets i julivert picat.
Servim elplat calent.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se