Lluç al forn amb saltat de verdures i hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem la ceba i les pastanagues. Piquem la ceba ben petita i les pastanagues en juliana.
Rentem els carbassons, albergínies i pebrot vermell i ho tallem en juliana i/o rodanxes partides en 4 meitats segons el tamany.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en grills.
En una paella gran hi posem oli i quan està calent la ceba ben picada. Quan porta uns 8 minuts hi afegim la pastanaga i carxofa, passats uns 8 minuts més hi tirem el carbassó, albergínia i pebrot (ho fem així ja que els temps de cocció són diferents). Ho remenem tot molt bé i ho deixem coure uns 7 minuts més. Un cop cuit, ho reservem.
Mentre fem les verdures i hortallisses, uns 15 minuts abans de la seva cocció, escalfem el forn a 220 graus. En una safata de forn hi posem oli i les supremes de lluç i les salpebrem.
Ho enfornem 10 minuts.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Amb 10 minuts n’hi ha de sobres.

Per muntar el plat:

En un plat hi posem una quarta part de les verdures i hortalisses que hem reservat i al costat una suprema de lluç per persona. Ja podem servir els plats.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se