Crema de remolatxa amb tocs de maduixa i poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb una mica d'oli, saltem les cebes, la fulla de llorer i una mica de sal
durant 12-15 minuts.
Hi afegim la remolatxa tallada a quadrats amb un polsim de sal.
Hi posem aigua que cobreixi, més o menys, un terç del volum de la remolatxa.
Ho portem a ebullició. Ho deixem coure amb tapa uns 20 minuts.
Retirem la fulla de llorer. Ho posem tot en el got de la batedora amb la nata líquida.
Ho triturem molt bé fins a aconseguir una consistència cremosa.
Hi afegim aigua a poc a poc fins a obtenir la textura desitjada. Posem la crema en un bol
i a la nevera.
Abans de servir el plat, rentem les maduixes i pelem la poma. Tallem la poma i les maduixes
a trossets petits.
Servim la crema en un plat fondo i hi tirem els trossets de poma i maduixa, les llavors
de rosella i una mica de julivert ben picat, un raig d'oli i ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se