Pastis de tonyina i espàrrecs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Traieu la crosta de les llesques de pa.
Passar per la batedora la tonyina, les anxoves i la nata fins a obtenir una crema fina.
Untem les llesques de pa amb maionesa i les posem en un motlle de plum-cake alternant-les amb capes de crema de tonyina i espàrrecs sencers finalitzem amb una capa de pa.
Ho deixem a la nevera durant tres hores, el desemmotllem amb cura, el cobrim amb maionesa i ho decorem amb uns espàrrecs.

Notes

També podem preparar la maionesa casolana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se