Postres de iogurt i tomàquets mel

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escorre els tomàquets de mel i conserva el suc.
Talla tomàquets a trossos petits.
Bull el bulgur breument amb el suc de taronja, suc de tomàquet reservat i espècies, deixa que s'infli a foc lent uns 7 minuts.
Després deixa refredar.
Barreja el iogurt amb la mel.
Bat la nata fins que estigui ben rígida, i agrega el sucre, vainilla.
Barreja la crema batuda amb el iogurt
Pela el mango, separa la polpa del nucli i talla a trossos petits.
Omple els gots, posa'n capes de bulgur, de crema de mango i tomàquets, si t'agrada, guarneix amb unes fulles d'alfàbrega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se