Cruixent de iogurt i mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al puré de mango:

Per a la crema de iogurt:

A més:

4 racions

Elaboració

Pela els mangos, talla per la meitat i retira la polpa del pinyol.
Talla la polpa a daus i reserva aproximadament ¼ d'ella.
Barreja els cubs de mango restants amb el suc de llima i la pell ratllada, el coco en pols i el cardamom.
Fes un puré amb la meitat de la barreja, i torna a col·locar sota la barreja de mango i coco.
Agita el iogurt amb el quark, el licor i el sucre en pols fins que quedi ben suau.
Per servir, posa una mica de cruixent d'avellana al fons dels gots i al damunt posa la meitat de la crema de iogurt.
Afegeix la compota de mango i acaba amb la resta de crema de iogurt.
Guarneix les postres amb els cubs de mango reservats i les llavors de magrana i cruixen d'avellana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se