Gratinat de carabassó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per la cobertura:

4 racions

Elaboració

Pel gratinat de carabassó:

Pela i pica finament la ceba, pela els alls i pica ben fins.
Renta bé el carabassó i talla a rodanxes.
Salta la ceba picada i els alls en una cassola amb oli calent.
Afegeix el carabassó i cou cobert durant uns 10 minuts.
Condimenta amb sal i pebre la barreja de verdures i posa-la en una safata de forn ben greixada.
Renta els tomàquets, treu la tija, i talla a trossos petits, assaona amb les herbes de Provença picades i escampa per sobre el carabassó.
Escalfa el forn a 200 graus (calor superior i inferior).

Per la cobertura:

Barreja la crema agra amb un ou batut, afegeix una mica de sal i pebre i distribueix sobre la preparació de tomàquet-carabassó.
Finalment, afegeix unes rodanxes de carabassó per sobre i espolsa el formatge ratllat pel damunt.
Preescalfa el forn a 200 graus i gratina la safata de carabassó durant uns 25 minuts.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se