Musclos a la planxa amb salsa d'all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa d'all i julivet:

5 racions

Elaboració

Netegem els musclos:

Els revisem tots i llençem els que estiguin trencats o oberts o facin mala olor.
Després els posem sota el raig d'aigua i retirem les barbes i les parts adherides a la closca.
Això ho podem fer amb un ganivet i estirant cap a la banda estreta de la closca.
Si no els mengem acabats de comprar, millor cuinar-los i congelar-los o congelar-los
en cru, i així els podrem conservar entre 3 i 6 mesos. A la nevera se'ns guardaran durant
dos dies, amb un drap humit a sobre.

De la salsa d'all i julivet:

Rentem i escorrem el julivert, per escorre'l podem utilitzar una centrifugadora de verdures o eixugar-lo amb paper de cuina. Com més aigua perdi, millor.
Trinxem una mica els grans d'all i el julivert. Ho fiquem en el got de la batedora i afegim l'oli suficient per poder batre. Batem amb el minipimer. Queda com una puré.
Ho posem en un potet i ho cobrim amb més oli.
Tapat i a la nevera se'ns guarda quatre o cinc setmanes.

Per coure els musclos:

Escalfem la planxa o una paella ben calenta. Hi afegim els musclos i un raig d'oli i ho tapem.
Quan s'obrin, hi afegim per sobre la salsa d'all i julivert.
Ja els podem servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se