Amanida freda de mongeta tendra
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de mongeta tendra
- 1 bossa d'enciam
- 4 tomàquets d'amanir
- Formatge tendre
- 1 pot de mostassa a l'antiga
- Oli d'oliva verge
- Sal
Elaboració
Agafem la mongeta, tallem les puntes, la tallem a trossos petits, rentem i escorrem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i quan bull hi tirem la mongeta.
Deixem que cogui uns 20 minuts. L'escorrem bé i reservem.
Mentre fem la mongeta, rentem l'enciam i el tallem petit.
Rentem els tomàquets i els tallem a grills. Els reservem.
Agafem una tassa hi posem oli, una mica de sal i unes quantes cullarades de mostassa.
Ho remenem bé.
Per emplatar agafem un plat, a la base hi posem l'enciam tallat petit, sobre la mongeta
tendra també tallada, damunt uns dauets de formatge, a l'entorn del plat hi podem posar uns grills de
tomàquet. Ho amanim tot amb la mostassa preparada. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: