Remenat de espinacs gambes i béicon

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentarem els espinacs ben nets, els frunxirem una miqueta perquè traguin l'aigua, els posarem a coure amb una paella amb oli d'oliva, quant estaran mix fregits i afegim les gambetes i el béicon tallat a tallets petits, una remenadeta i afeixim l'all talladet ben petit,una vegada cuit i ficarem 2 ous prèviament batuts i remenarem amb una cullera de fusta, ben remenat, ben remenat, i cap al plat.

20min

Notes

Podem acompanya amb llonganissa o peix, es bo igual,a casa nostra ens agrada molt acompanyat de Llusanes (Maires).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se