Quinoa amb verdures-hortalisses i our dur
Ingredients
- 2 tasses de quinoa
- 4 tasses d’aigua
- 4 ous durs
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- Mongete tendra
- Blat de moro
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Elaboració
Rentem la quinoa. Amb una tassa de quinoa crua obtenim tres tasses del producte ja preparat.
D’altra banda, per a cada tassa de quinoa necessitem 2 de líquid i el temps de cocció és d’aproximadament 20 minuts.
Posem a coure la quinoa i la reservem.
Mentre, rentem i pelem aquelles verdures-hortalisses que ho requereixin, les tallem a daus
petits i reservem.
Ofeguem les verdures-hortalisses que hem triat i les salpebrem. Les reservem.
Una vegada que tots dos ingredients estiguin llestos, quinoa i la resta de vegetals-hortalisses,
ho barregem en un bol i ho amanim amb oli d'oliva. Hi tirem blat de moro.
Omplim els plats i hi posem un ou dur partit pe la meitat a cadascú. Ho servim.
Comparteix aquesta recepta: