Lasanya de pastanaga
Categoria:
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 polsim de curri
- 240 ml de brou vegetal
- 900 grams de pastanagues
- 100 grams de formatge ratllat
- 2 grans d'all
- 240 grams de pasta per lasanya
- 120 ml de llet
- 1 polsim de sal i pebre
- 1 got crema agra
- 3 tomàquets
Elaboració
Pela les pastanagues i talla a daus petits.
Pela el gra d'all, talla finament i salta breument amb una mica d'oli, les pastanagues, i el curri, agrega el brou vegetal i cuina fins que estiguin cuites.
Separa la meitat dels daus de pastanaga i reserva.
Renta els tomàquets i talla trossos petits.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Afegeix la llet i la crema agra a la resta de pastanagues i el seu brou, tritura tot amb la batedora, fins a obtenir un puré ben fi.
Assaona amb sal i pebre.
Greixa una safata per al forn i omple alternativament amb les làmines de lasanya, els daus de pastanaga reservats, la salsa de pastanaga i les rodanxes de tomàquet.
Espolsa el formatge, per la capa superior i cou la lasanya durant uns 40 minuts o fins que prengui un bonic color daurat.
Comparteix aquesta recepta: