Lasanya de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a daus petits.
Pela el gra d'all, talla finament i salta breument amb una mica d'oli, les pastanagues, i el curri, agrega el brou vegetal i cuina fins que estiguin cuites.
Separa la meitat dels daus de pastanaga i reserva.
Renta els tomàquets i talla trossos petits.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Afegeix la llet i la crema agra a la resta de pastanagues i el seu brou, tritura tot amb la batedora, fins a obtenir un puré ben fi.
Assaona amb sal i pebre.
Greixa una safata per al forn i omple alternativament amb les làmines de lasanya, els daus de pastanaga reservats, la salsa de pastanaga i les rodanxes de tomàquet.
Espolsa el formatge, per la capa superior i cou la lasanya durant uns 40 minuts o fins que prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se