Risotto de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa o ferro colat, cullerot i cullera de fusta.

Elaboració

Sofregim la ceba amb la meitat de mantega, incorporem els bolets, quan deixin anar l'aigua afegim l'arròs, remenem bé i hi tirem el vi.
Quan s'ha evaporat i tirem un cullerot de caldo calent i esperem que s'evapori, i així successivament fins que estigui al punt (uns 20 minuts).
Després i afegim l'altre meitat de la mantega i el formatge parmesà i remenem bé.
Tanquem el fogó i deixem reposar 5 minuts.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se