Risotto de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400gr. de bolets
  • 400gr. d'arròs bomba
  • 1 ceba gran
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 1/2 de caldo de carn
  • 50gr. de mantega
  • Formatge parmesà
  • Oli, sal, pebre blanca

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa o ferro colat, cullerot i cullera de fusta.

Elaboració

Sofregim la ceba amb la meitat de mantega, incorporem els bolets, quan deixin anar l'aigua afegim l'arròs, remenem bé i hi tirem el vi.
Quan s'ha evaporat i tirem un cullerot de caldo calent i esperem que s'evapori, i així successivament fins que estigui al punt (uns 20 minuts).
Després i afegim l'altre meitat de la mantega i el formatge parmesà i remenem bé.
Tanquem el fogó i deixem reposar 5 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!