Risotto de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400gr. de bolets
  • 400gr. d'arròs bomba
  • 1 ceba gran
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 1/2 de caldo de carn
  • 50gr. de mantega
  • Formatge parmesà
  • Oli, sal, pebre blanca

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa o ferro colat, cullerot i cullera de fusta.

Elaboració

Sofregim la ceba amb la meitat de mantega, incorporem els bolets, quan deixin anar l'aigua afegim l'arròs, remenem bé i hi tirem el vi.
Quan s'ha evaporat i tirem un cullerot de caldo calent i esperem que s'evapori, i així successivament fins que estigui al punt (uns 20 minuts).
Després i afegim l'altre meitat de la mantega i el formatge parmesà i remenem bé.
Tanquem el fogó i deixem reposar 5 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: