Codonyat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg. de codony
  • 750 gm de sucre

12 racions

Elaboració

Rentar els codonys, no cal pelar-los ja que després es tritura tot. Posar-ho a bullir amb dos litres d'aigua durant trenta minuts.
Deixar escórrer bé, i afegir el sucre, tornar a coure durant trenta minuts més, remanant bé perquè no s'enganxi al recipient.
Triturar bé la pasta al gust de cadascú, més fina o menys.
Posar en un recipient de vidre o terrissa durant dos dies. Després donar la volta al codonyat i esperar dos dies més perquè estigui aixut i a punt per menjar.

1h

Notes

Es pot menjar sol, o acompanyat amb pa, fruits secs, iogurt o formatge fresc


Recepta de cuina de Codonyat

A punt de menjar!!!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Esteve Subirana diu:
aixo de deixar ho reposar no ho sabia. Ho farè

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: