Codonyat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg. de codony
  • 750 gm de sucre

12 racions

Elaboració

Rentar els codonys, no cal pelar-los ja que després es tritura tot. Posar-ho a bullir amb dos litres d'aigua durant trenta minuts.
Deixar escórrer bé, i afegir el sucre, tornar a coure durant trenta minuts més, remanant bé perquè no s'enganxi al recipient.
Triturar bé la pasta al gust de cadascú, més fina o menys.
Posar en un recipient de vidre o terrissa durant dos dies. Després donar la volta al codonyat i esperar dos dies més perquè estigui aixut i a punt per menjar.

1h

Notes

Es pot menjar sol, o acompanyat amb pa, fruits secs, iogurt o formatge fresc


Recepta de cuina de Codonyat

A punt de menjar!!!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Esteve Subirana diu:
aixo de deixar ho reposar no ho sabia. Ho farè

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: