 
						Codonyat
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1kg. de codony
- 750 gm de sucre
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							Rentar els codonys, no cal pelar-los ja que després es tritura tot. Posar-ho a bullir amb dos litres d'aigua durant trenta minuts.
Deixar escórrer bé, i afegir el sucre, tornar a coure durant trenta minuts més, remanant bé perquè no s'enganxi al recipient.
Triturar bé la pasta al gust de cadascú, més fina o menys.
Posar en un recipient de vidre o terrissa durant dos dies. Després donar la volta al codonyat i esperar dos dies més perquè estigui aixut i a punt per menjar.
														
 1h
 1h 
Notes
Es pot menjar sol, o acompanyat amb pa, fruits secs, iogurt o formatge fresc
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2987 visites.
 2987 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  Salses
 Salses Crema
 Crema 
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram