95
vots
Votar

Vichyssoise

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500gr. de patata
  • 200gr. de porro
  • 200gr. de ceba
  • 20gr. d'oli
  • 100ml. de llet
  • 200gr. nata culinĂ ria
  • Sal
  • Pebre blanc

6 racions

Utensilis

Batedora

ElaboraciĂł

Sofregir la ceba i el porro durant 10 minuts.
Un cop daurat afegir la patata pelada i tallada a trocets, aigua que ho cobreixi tot i ho deixem coure durant 30 minuts.
Ho triturem, i en fred i afegim la llet i la nata, tambĂŠ pebre blanc i un pols de sal, i ho batem tot.

45min

Notes

Ho podem posar a la nevera per servir-ho fresquet.


Recepta de cuina de Vichyssoise

Vichyssoise
per Queta SedĂł Pedrola

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vichyssoise

Enllaça aquesta recepta:

675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!