Vichyssoise

Ingredients

  • 500gr. de patata
  • 200gr. de porro
  • 200gr. de ceba
  • 20gr. d'oli
  • 100ml. de llet
  • 200gr. nata culinària
  • Sal
  • Pebre blanc

6 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Sofregir la ceba i el porro durant 10 minuts.
Un cop daurat afegir la patata pelada i tallada a trocets, aigua que ho cobreixi tot i ho deixem coure durant 30 minuts.
Ho triturem, i en fred hi afegim la llet i la nata, també pebre blanc i un pols de sal, i ho batem tot.

40min

Notes

Ho podem posar a la nevera per servir-ho fresquet.


Recepta de cuina de Vichyssoise

Vichyssoise

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: