Vichyssoise
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500gr. de patata
- 200gr. de porro
- 200gr. de ceba
- 20gr. d'oli
- 100ml. de llet
- 200gr. nata culinària
- Sal
- Pebre blanc
6 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
Sofregir la ceba i el porro durant 10 minuts.
Un cop daurat afegir la patata pelada i tallada a trocets, aigua que ho cobreixi tot i ho deixem coure durant 30 minuts.
Ho triturem, i en fred hi afegim la llet i la nata, també pebre blanc i un pols de sal, i ho batem tot.
40min
Notes
Ho podem posar a la nevera per servir-ho fresquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2673 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.