Talls de vedella, amb salsa de ceba i vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Frega els trossos de carn amb sal i pebre i pinzella amb la mostassa.
Col·loca una tija de romaní al damunt de cada tall, enrotlla amb la cansalada i lliga amb corda de cuina.
A continuació, pela les escalunyes, l'all i talla a trossos petits.
Escalfa l'oli de coco en una paella i fregeix els rotllets de pit de vedella pels dos costats.
Afegeix les escalunyes i l'all tot picat ben fi, salta breument, desglaça amb el vi i bull breument.
A continuació, afegeix el brou.
Tapa i deixa coure a foc lent uns 90 minuts.
Finalment, treu el fil de cuina i serveix els talls de pit de vedella amb la salsa de ceba-vi.
Aquest plat el pots acompanyar amb un puré de patata

Notes

La carn d'alta qualitat dels talls de pit de vedella no necessita molt per convertir-se en una delícia culinària. Una recepta amb romaní.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se