Mussola o caçó amb parmentier i crema de marisc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel parmentier:

Per la crema de marisc:

3 racions

Elaboració

De la crema de marisc i el parmentier:

Fem els musclos al vapor, els traiem de la closca i els reservem.
Pelem les gambes. En una olla amb un raig d'oli, hi fregim els caps i les pells.
Tallem el porro i la ceba i ho afegim al olla, ho remenem i que es fregeixi una mica.
Ara hi fiquem les patates netes, pelades i a trossos.
Hi aboquem el fumet de peix i deixem que bulli uns 30 minuts.
Ho triturem i ho passem pel colador xinès.
Posem la crema al foc, i en quan arrenqui el bull, hi afegim les cues de gamba i la crema de llet, ho coem 2 minuts. Ho salem una mica.
Ho tornem a triturar ara amb les cues de les gambes i els musclos. Ja tenim la crema de marisc que reservem. Són uns 45 minuts.
Mentre fem la crema de marisc, coem les patates amb una olla amb aigua, durant uns 20 o 25 minuts, les pelem, aixafem i reservem. Posem la nata a bullir i la barregem amb les patates aixafades, la mantega, la sal i el pebre. Ja tenim el parmentier de patata.

De la mussola i montar el plat:

En una paella amb una mica d'oli hi posem la mussola amb un polsim de sal i la fregim uns 3 minuts per costat.
En un plat hi posem de base el parmentier, a sobre la mussola i damunt la crema de marisc amb una mica d'ou dur ratllat a sobre. Decorem el contorn del plat amb una mica d'all amb julivert i oli molt picat.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se