Guisat de mongetes a l'estil suís

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carn a tires i amaneix amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus fins.
En una paella, escalfa l'oli d'oliva, agrega la ceba i la carn i salta per tots els costats, fins que agafi color.
Afegeix les mongetes i salta breument.
A continuació, afegeix la sajolida.
Barreja la nata, el brou i la mostassa, mescla bé i afegeix al guisat de mongetes.
Assaona amb sal, pebre i nou moscada i cuina a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant. (Els últims 5 minuts sense tapa).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se