Cassola de carn picada amb verdures, a l'estil de l'àvia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les cebes i fregeix bé en oli, junt amb la carn picada.
Mentre vas fregint, espolsa el brou en pols pel damunt.
Pela la pastanaga i les patates.
Talla les pastanagues i les patates a trossos.
Quan la carn picada estigui ben fregida agrega 1 tassa d'aigua
a la cassola.
A continuació, afegeix les pastanagues i les patates a la cassola.
Si veus que li falta líquid, en pots agregar una mica al teu gust.
Cou-ho tot a temperatura mitjana durant uns 25 minuts.
Quan les patates hagin assolit la consistència desitjada, agrega els pèsols congelats i cou a foc lent uns 7 a 10 minuts més.
Quan tot estigui ben cuit, afegeix a la cassola la pasta de tomàquet i la crema fresca, remena bé i condimenta amb sal i pebre.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se