Amanida de macarrons corbats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la guarnició:

8 racions

Elaboració

Bull els macarrons en aigua, amb molta sal fins que quedi al dente i esbandeix amb aigua freda.
Bull els ous en una cassola.
Depenent de la mida dels ous, deixeu-ho coure uns 8 a 10 minuts.
Talla a daus petits, el formatge, els cogombres, els ous i el pernil.
Posa tots els ingredients tallats a daus en un gran bol d'amanides.

Guarnició:

Barreja bé la maionesa, la mostassa, les espècies, les herbes, el Tabasco, el iogurt, el vinagre i l'oli.
Afegeix la ceba picada i el gra d'all pelat i picat.
Agrega els macarrons corbats al bol d'amanides i barreja tot junt amb el guarniment.
Deixa l'amanida de macarrons uns 20 minuts a la nevera, perquè es barregin tots els sabors.
Serveix amb pa de pagès, aquesta deliciosa amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se