Gratinat de patates amb brots de Brussel·les i formatge Gruyère

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Renta i pela les patates, talla a rodelles i reserva.
Posa les patates en una cassola adequada i cobreix amb aigua.
Escalfa l'aigua i cuina les patates a mitja temperatura durant uns 20 minuts.
Quan les patates estan cuites aixafa amb la premsa patates, agrega la nata, condimenta amb nou moscada i barreja bé.
Renta i neteja els brots de les cols de Brussel·les i talla en creu els troncs, amb cura d'un ganivet.
Posa aigua en una cassola, afegeix una mica de sal, i porta a bullir.
Aboca les cols de Brussel·les a l'aigua bullent i cou cobert durant uns 15 minuts aproximadament.
Escalfa el forn a 180 graus.
Pela la ceba i talla en anelles fines.
Escalfa l'oli en una paella i salta les cebes fins que es tornin vidrioses.
Finalment, apaga el foc i retira la paella.
Posa les patates aixafades en una safata per anar al forn, agrega les cols de Brussel·les, pressionant lleugerament sobre les patates, i reparteix els anells de ceba pel damunt..
Finalment, espolsa el formatge Gruyère ratllat per sobre i cou al forn durant uns 18 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se