Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli fem un bon sofregit amb la ceba, el tomàquet, mitja cabeça d'alls, el manat d'herbes, la sal i el pebre vermell, fins que quedi com una melmelada.
En una cassola coem la careta, el morro i l'orella de porc, amb aigua, sal i llorer.
Quan estigui cuit, ho tallem a trossets traiem una mica d'aigua de la cocció, si cal, i hi afegim
les mongetes.
Ho deixeum coure uns 15 minuts i ja es pot servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se