Gall dindi farcit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla el pa a daus petits,
Talla la ceba a rodanxes grans.
Talla la fruita seca a la meitat, segons la mida.
Barreja tot amb les castanyes i la cansalada.
Esbandeix el gall dindi amb aigua freda, per dins i per fora.
Asseca amb paper domèstic.
Sala l'interior de la cavitat abdominal.
Omple la cavitat abdominal amb la barreja.
Lliga les cuixes amb una corda de cuina sobre l'obertura abdominal.
Sala el gall d'indi i col·loca en una safata refractaria.
Ruixa el gall d'indi amb aigua.
Cuina durant 20 minuts al forn amb 200 graus.
Redueix la calor a 170 graus i continua la cocció del gall d'indi durant uns 120 minuts més o fins que el nucli arribi a 85 graus.
De tant en tant, pinzella amb el degoteig que va deixant el rostit.
Apaga el forn.
Obre la porta una esquerda.
I deixa el gall d'indi al forn uns 20 minuts més.
La temperatura del nucli ha de ser de 85 graus.
Talla el gall dindi,
Treu el farcit i serveix a part.
Combina amb verdures d'hivern i un puré de patata.

Notes

Una recepta senzilla per celebrar el Nadal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se