Tires de pit de gall dindi a la salsa d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pit de gall d'indi a tires petites.
Deixa escalfar l'oli en una paella.
Assaona el pit de gall dindi, amb sal i pebre.
Afegeix el brou, el romaní i la farigola.
Pela els alls, premsa i afegeix a la salsa d'all.
Remena la crema agra i torna a coure a foc lent durant uns 6 a 8 minuts.
Per acompanyar aquest plat, pots servir, pasta de qualsevol mena o patates al romaní.
Si la salsa queda massa líquida, espessa amb una mica de Maizena


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se