Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 240 g de cigrons cuits comprats en una botiga de llegums
- Verdures i hortalisses (2 pastanagues petites i 2 carxofes,...)
Per la salsa Rigamonti:
- 1 tassa de salsa de tomàquet o tomàquet fregit
- 3 grans d'all
- 3 cullerades de tàperes
- 1 pot d'olives verdes farcides de pebrot
- 1 pot de pebrot del "piquillo" escalivat
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de vi blanc
- Sal
Elaboració
De la salsa Rigamonti amb verdures i hortalisses:
En una paella amb oli d'oliva sofregim els alls laminats. Quan comencin a daurar-se,
hi afegim les verdures i hortalisses, netes i tallades al gust.
Passats uns 10 minuts, hi afegim el pebrot tallat a trossos petits. Ho ofeguem a foc
lent uns 4 minuts.
Hi afegim dues cullerades soperes de tomàquet fregit. Rectifiquem de sal, ho remenem i
que vagi reduint.
Hi incorporem un raig de vinagre de vi blanc, les tàperes, les olives tallades a rodanxes
i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ja tenim la salsa Rigamonti.
Per acabar el plat:
Incorporem els cigrons a la paella on hi ha la salsa i deixem que cogui a foc lent, tot junt,
uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: