Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa Rigamonti:

2 racions

Elaboració

De la salsa Rigamonti amb verdures i hortalisses:

En una paella amb oli d'oliva sofregim els alls laminats. Quan comencin a daurar-se,
hi afegim les verdures i hortalisses, netes i tallades al gust.
Passats uns 10 minuts, hi afegim el pebrot tallat a trossos petits. Ho ofeguem a foc
lent uns 4 minuts.
Hi afegim dues cullerades soperes de tomàquet fregit. Rectifiquem de sal, ho remenem i
que vagi reduint.
Hi incorporem un raig de vinagre de vi blanc, les tàperes, les olives tallades a rodanxes
i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ja tenim la salsa Rigamonti.

Per acabar el plat:

Incorporem els cigrons a la paella on hi ha la salsa i deixem que cogui a foc lent, tot junt,
uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se