Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 240 g de cigrons cuits comprats en una botiga de llegums
  • Verdures i hortalisses (2 pastanagues petites i 2 carxofes,...)

Per la salsa Rigamonti:

  • 1 tassa de salsa de tomàquet o tomàquet fregit
  • 3 grans d'all
  • 3 cullerades de tàperes
  • 1 pot d'olives verdes farcides de pebrot
  • 1 pot de pebrot del "piquillo" escalivat
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de vi blanc
  • Sal

2 racions

Elaboració

De la salsa Rigamonti amb verdures i hortalisses:

En una paella amb oli d'oliva sofregim els alls laminats. Quan comencin a daurar-se,
hi afegim les verdures i hortalisses, netes i tallades al gust.
Passats uns 10 minuts, hi afegim el pebrot tallat a trossos petits. Ho ofeguem a foc
lent uns 4 minuts.
Hi afegim dues cullerades soperes de tomàquet fregit. Rectifiquem de sal, ho remenem i
que vagi reduint.
Hi incorporem un raig de vinagre de vi blanc, les tàperes, les olives tallades a rodanxes
i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ja tenim la salsa Rigamonti.

Per acabar el plat:

Incorporem els cigrons a la paella on hi ha la salsa i deixem que cogui a foc lent, tot junt,
uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti

Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!