Rösti de carabassa amb mato a les herbes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pela les patates i la carabassa i ratlla amb el ratllador de, rosti.
Barreja els ous amb la sal, el pebre i la nou moscada, agrega les patates, la carabassa ratllada, i barreja bé el conjunt.
Escalfa l'oli en dues paelles recobertes i fregeix pels dos costats la meitat del, rosti a cada paella fins que estiguin daurats.
Renta les herbes, espolsa i asseca sobre paper absorbent de cuina, pica les herbes ben fines i barreja bé, finalment les barreges amb el mató i la llet.
Renta la llima amb aigua calenta, asseca, ratlla la pell, prem el suc i agrega tot al mató, remena bé, que quedi tot ben amalgamat.
Assaona amb sal i pebre i serveix el rosti de carabassa, abans que es refredi, acompanyat del mató a les herbes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se