Rösti de carabassa amb mato a les herbes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3-4 patates grosses
  • 300 grams de carabassa (per exemple, Hokkaido)
  • 2 ous
  • Sal
  • Pebre
  • Un polsim de nou moscada ratllada
  • 2 cullerades soperes d'oli
  • 3 cullerades d'herbes barrejades (per exemple, julivert, agrella, cebollí)
  • 250 grams de mató
  • 4 - 5 cullerades de llet
  • ½ llima orgànica.

2 racions

Elaboració

Pela les patates i la carabassa i ratlla amb el ratllador de, rosti.
Barreja els ous amb la sal, el pebre i la nou moscada, agrega les patates, la carabassa ratllada, i barreja bé el conjunt.
Escalfa l'oli en dues paelles recobertes i fregeix pels dos costats la meitat del, rosti a cada paella fins que estiguin daurats.
Renta les herbes, espolsa i asseca sobre paper absorbent de cuina, pica les herbes ben fines i barreja bé, finalment les barreges amb el mató i la llet.
Renta la llima amb aigua calenta, asseca, ratlla la pell, prem el suc i agrega tot al mató, remena bé, que quedi tot ben amalgamat.
Assaona amb sal i pebre i serveix el rosti de carabassa, abans que es refredi, acompanyat del mató a les herbes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: