Pasta al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pela la ceba i talla-la a cubs ben petits.
Sofregeix en una paella, amb una mica d'oli, durant uns 3 minuts.
Agrega la carn picada i salta uns minuts per tots els costats.
Espolsa una mica de farina per sobre la carn, remena bé tot el conjunt.
Agrega el tomàquet passat i el tomàquet trossejat, junt amb la crema de llet.
Afegeix 150 ml d'aigua i el brou granulat i remena bé.
Assaona amb sal, pebre, alfàbrega, orenga, la pasta de tomàquet i pebre vermell.
Cuina duran aproximadament uns 30 minuts, a foc lent i remenant de tant en tant.
Cou la pasta, en aigua salada bullent fins que estigui al dente, col·loca la pasta en una escorredora i escorre bé.
Barreja la pasta amb la salsa i col·loca en una safata ben greixada, apta per al forn.
Reparteix generosament el formatge pel damunt de la pasta i cou al forn a 200 graus, durant 15 minuts o fins que prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se