Brots de col de Brussel·les al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu les fulles exteriors i renta els brots de col en aigua freda. Bull, uns minuts en molta aigua salada, retira i escorre en un colador.
Talla el pernil a daus.
Pela els alls i talla a làmines
Ratlla ben fi, el formatge, gouda.
Escampa la mantega en una paella i afegeix els brots de col, agrega les rodanxes d'all i condimenta amb sal i pebre. Barreja el formatge Gouda amb el pernil i reparteix pels brots de col.
Finalment, escampa els flocs de mantega per sobre, i espolsa amb pa ratllat pel damunt, posa al forn, a foc lent fins que el formatge es dauri lleugerament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se