Mandonguilles a la cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Elaboració

De les mandonguilles:

Posem en un bol la carn picada, l’all i el julivert picat, un ou batut i el pa (que haurem deixat en remull amb la llet i després hem xafat amb la mà per treure-li tot el líquid), una mica de sal i pebre. Ho barregem tot bé.
Anem fent boles, les passem primer per farina, després per l’ou batut i les arrebossarem bé amb pa ratllat.
En una paella ampla amb oli, fregim suficient per fregir les mandonguilles fins que queden daurades per tot arreu. Les traiem i deixem a sobre d’un plat amb paper de cuina, per retirar l'excés d’oli. Les reservem.

Per acabar el plat:

En una altra paella poem la ceba tallada i i deixem que es cogui a foc lent. Quan estigui una mica transparent hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixarem coure tot junt uns 15 minuts, ho salpebrem al gust. Reservem el sofregit.
Mentre, pelem les patates i les tallem a dauets. Fem el mateix amb la pastanaga. Ho reservem.
Agafem una cassola, hi posem una mica d'oli i les mandonguilles que hem reservat. Ho cobrim amb el brou, hi afegim les patates, la pastanaga, el sofregit i la fulla de llorer.
Tapem la cassola i ho deixarem coure entre 20 i 30 minuts, a foc lent. Quan porti uns 15 minuts, hi aboquem els pèsols escorreguts.
Tastem el punt de sal i pebre, rectifiquem si cal.
Ja es pot servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se