Guisat de mongetes vermelles amb carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem, rentem i trossegem les patates.
Posem a bullir els alls, la ceba i els pebrots. Quan l'aigua bull ho deixem coure un 5 minuts.
Ho escorrem, triturem a la batedora i reservem.
En una cassola amb una mica d'oli, hi posem la barreja anterior, les patates trossejades i ho cobrim amb el brou.
Passats uns 5 minuts, hi afegim la carbassa a trossos, el tomàquet fregit i ho deixem coure fins que la carbassa sigui tova, uns 10 minuts. Ho salpebrem.
Per acabar, hi afegim les mongetes vermelles i les espècies (pebre vermell i gingebre ratllat).
Ho remenem bé, deixem que faci xup-xup a foc molt baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se