Guisat de mongetes vermelles amb carbassa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g de mongetes vermelles comprades cuites
- 250 g de carbassa pelada i tallada a quadrats
- 2 patates petites
- 1/2 ceba
- 1/4 pebrot vermell
- 1/4 pebrot verd
- 2 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 2 alls
- 200 ml de brou de verdures
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre
- Gingebre
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Pelem, rentem i trossegem les patates.
Posem a bullir els alls, la ceba i els pebrots. Quan l'aigua bull ho deixem coure un 5 minuts.
Ho escorrem, triturem a la batedora i reservem.
En una cassola amb una mica d'oli, hi posem la barreja anterior, les patates trossejades i ho cobrim amb el brou.
Passats uns 5 minuts, hi afegim la carbassa a trossos, el tomàquet fregit i ho deixem coure fins que la carbassa sigui tova, uns 10 minuts. Ho salpebrem.
Per acabar, hi afegim les mongetes vermelles i les espècies (pebre vermell i gingebre ratllat).
Ho remenem bé, deixem que faci xup-xup a foc molt baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1964 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.