Guisat de mongetes vermelles amb carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de mongetes vermelles comprades cuites
  • 250 g de carbassa pelada i tallada a quadrats
  • 2 patates petites
  • 1/2 ceba
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1/4 pebrot verd
  • 2 cullerades soperes de tomàquet fregit
  • 2 alls
  • 200 ml de brou de verdures
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre
  • Gingebre
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelem, rentem i trossegem les patates.
Posem a bullir els alls, la ceba i els pebrots. Quan l'aigua bull ho deixem coure un 5 minuts.
Ho escorrem, triturem a la batedora i reservem.
En una cassola amb una mica d'oli, hi posem la barreja anterior, les patates trossejades i ho cobrim amb el brou.
Passats uns 5 minuts, hi afegim la carbassa a trossos, el tomàquet fregit i ho deixem coure fins que la carbassa sigui tova, uns 10 minuts. Ho salpebrem.
Per acabar, hi afegim les mongetes vermelles i les espècies (pebre vermell i gingebre ratllat).
Ho remenem bé, deixem que faci xup-xup a foc molt baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Guisat de mongetes vermelles amb carbassa

Guisat de mongetes vermelles amb carbassa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: