Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem les verdures i hortalisses. Tallem el porro i el nap en rodanxes petites.
Tallem el bròquil a trossos.
En una paella amb una mica d'oli, sofregim el nap i el porro amb els calamarcets, uns 7 minuts.
Hi afegim l'arròs i l'enrossim una mica. Hi aboquem el brou vegetal i passats uns 5 minuts, hi afegim el bròquil a trossos i els cigrons. Ho deixem coure uns 10 minuts. Ho salpebrem, hi posem la picada d'alls, el julivert ben picat i un polsim de cúrcuma.
Ho deixem coure 3 minuts més i llestos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se