Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem les cols per la meitat, i els porros i carbassons a rodanxes. La ceba a grills.
Posem al foc una olla amb aigua i sal, hi tirem la ceba, porro i cols de Brussel·les.
Ho deixem bullint uns 5 minuts. Hi afegim els carbassons i ho deixem bullint tot junt, uns 10 minuts.
Ho escorrem, salpebrem i ho triturem tot, menys les cols de Brussel·les.
En un plat, de base hi posem la crema i damunt les mitges cols de Brussel·les.
Hi tirem un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se