Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 carbassons petits
- 200 g de cols de Brussel.les
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
Elaboració
							Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem les cols per la meitat, i els porros i carbassons a rodanxes. La ceba a grills.
Posem al foc una olla amb aigua i sal, hi tirem la ceba, porro i cols de Brussel·les. 
Ho deixem bullint uns 5 minuts. Hi afegim els carbassons i ho deixem bullint tot junt, uns 10 minuts.
Ho escorrem, salpebrem i ho triturem tot, menys les cols de Brussel·les.
En un plat, de base hi posem la crema i damunt les mitges cols de Brussel·les. 
Hi tirem un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1500 visites.
 1500 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram