Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 carbassons petits
- 200 g de cols de Brussel.les
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
Elaboració
Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem les cols per la meitat, i els porros i carbassons a rodanxes. La ceba a grills.
Posem al foc una olla amb aigua i sal, hi tirem la ceba, porro i cols de Brussel·les.
Ho deixem bullint uns 5 minuts. Hi afegim els carbassons i ho deixem bullint tot junt, uns 10 minuts.
Ho escorrem, salpebrem i ho triturem tot, menys les cols de Brussel·les.
En un plat, de base hi posem la crema i damunt les mitges cols de Brussel·les.
Hi tirem un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies