Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 porros
  • 2 carbassons petits
  • 200 g de cols de Brussel.les
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell dolç

Elaboració

Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem les cols per la meitat, i els porros i carbassons a rodanxes. La ceba a grills.
Posem al foc una olla amb aigua i sal, hi tirem la ceba, porro i cols de Brussel·les.
Ho deixem bullint uns 5 minuts. Hi afegim els carbassons i ho deixem bullint tot junt, uns 10 minuts.
Ho escorrem, salpebrem i ho triturem tot, menys les cols de Brussel·les.
En un plat, de base hi posem la crema i damunt les mitges cols de Brussel·les.
Hi tirem un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

20min


Recepta de cuina de Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: