Lluç a la muselina d'alls

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per el lluç:

Per la muselina d’alls:

4 racions

Elaboració

Del lluç:

En un cassó gran hi posem oli d'oliva verge amb els dents d'all pelats. Ho coem a foc molt lent sense que arribi a bullir l'oli. Passats uns 8 minuts hi afegim els lloms de lluç.
Deixem els lloms uns 5 minuts perquè es confitin. Reservem els lloms confitats.

De la muselina d’alls:

Deixem temperar l’oli de confitar el lluç.
En el got de la batedora hi posem l'ou, una mica de sal, els alls confitats sense pell, una mica del oli de confitar el lluç i les cullerades de llet.
Ho batem i hi anem afegint la resta d’oli fins aconseguir una mena maionesa lleugera.
Al final hi afegim la clara d’ou que tindrem muntada a punt de neu, ho barregem en compte, per no abaixar-les i ho reservem a la nevera.

Per acabar el plat:

Posem els lloms de lluç en una safata de forn i per sobre distribuïm un parell de cullerades de muselina. Introduïm la safata al forn que tindrem pre-escalfat a 180º amb el gratinador i ho deixem uns minuts perquè es gratini.
Finalment emplatem els lloms de lluç amb la muselina d'all per sobre.
Sota el lluç hi podem posar unes rodanxes de patata que hem cuit i reservat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se