Crema de carbassa i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Rentem i tallem la carbassa a daus petits i els porros a rodanxes.
En una olla, hi posem la carbassa i el porro tot tallat amb brou de verdures just per cobrir-ho.
Hi tirem les espècies, ho remenem i deixem que cogui uns 15 - 20 minuts.
Posem els ingredients al got de la batedora amb més o menys brou segons volguem la crema més o menys líquida.
Ho triturem bé i rectifiquem de sal i pebre.
Emplatem i servim la crema amb un raig oli d'oliva verge extra i un polsim de pebre negre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se