Crema de carbassa i porro
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 porros
- Uns 300 g de carbassa pelada
- Brou de verdures (per cobrir la carbassa i el porro)
- Farigola
- Romaní
- Comí en pols
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
3 racions
Elaboració
Rentem i tallem la carbassa a daus petits i els porros a rodanxes.
En una olla, hi posem la carbassa i el porro tot tallat amb brou de verdures just per cobrir-ho.
Hi tirem les espècies, ho remenem i deixem que cogui uns 15 - 20 minuts.
Posem els ingredients al got de la batedora amb més o menys brou segons volguem la crema més o menys líquida.
Ho triturem bé i rectifiquem de sal i pebre.
Emplatem i servim la crema amb un raig oli d'oliva verge extra i un polsim de pebre negre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.