Crema de carbassa i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 porros
  • Uns 300 g de carbassa pelada
  • Brou de verdures (per cobrir la carbassa i el porro)
  • Farigola
  • Romaní
  • Comí en pols
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

3 racions

Elaboració

Rentem i tallem la carbassa a daus petits i els porros a rodanxes.
En una olla, hi posem la carbassa i el porro tot tallat amb brou de verdures just per cobrir-ho.
Hi tirem les espècies, ho remenem i deixem que cogui uns 15 - 20 minuts.
Posem els ingredients al got de la batedora amb més o menys brou segons volguem la crema més o menys líquida.
Ho triturem bé i rectifiquem de sal i pebre.
Emplatem i servim la crema amb un raig oli d'oliva verge extra i un polsim de pebre negre.

30min


Recepta de cuina de Crema de carbassa i porro

Crema de carbassa i porro.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema de carbassa i porro

Crema de carbassa i porro. Els ingredients a l'olla.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema de carbassa i porro

Brou de verdures.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!