Costella de porc amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la ceba ben picada.
Passats uns 10 minuts, hi afegim la costella de porc tallada a trossos, ho remenem i deixem-ho coure fins que comenci a daurar-se.
Hi posem les patates, tallades a trossos, i els pèsols, ho salpebrem, ho barregem bé i hi afegim el brou de carn.
Ho deixem coure a foc mitjà uns 30 minuts.
Si veiem que l'estofat s'asseca massa, hi afegim més brou.
Ja es pot servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se