Costella de porc amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de costella de porc
  • 500 g de patates
  • 200 g de pèsols desgranats
  • 1 ceba
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la ceba ben picada.
Passats uns 10 minuts, hi afegim la costella de porc tallada a trossos, ho remenem i deixem-ho coure fins que comenci a daurar-se.
Hi posem les patates, tallades a trossos, i els pèsols, ho salpebrem, ho barregem bé i hi afegim el brou de carn.
Ho deixem coure a foc mitjà uns 30 minuts.
Si veiem que l'estofat s'asseca massa, hi afegim més brou.
Ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Costella de porc amb patates i pèsols

Costella de porc amb patates i pèsols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: