Crema de naps negres, api i pastanaga
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 naps negres
- 2 pastanagues
- 3 branques d'api
- Aigua
- 1 pastilla de brou de pollastre
- Sal
- Comí en pols
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Pelem les pastanagues i els naps. Ho tallem a rodanxes.
Rentem les branques d'api i les tallem a trossos.
En una olla, hi posem els ingredients i els cobrim amb aigua. Hi afegim un polsim de sal, comí en pols i la pastilla de brou.
Quan bull, abaixem el foc i mantenim l'ebullició suau uns 20 minuts.
Ho escorrem i ho tirem al got de la batedora amb una mica d'aigua de coure els ingredients amb la pastilla de brou. La quantitat d'aigua depèn de si volem la crema més o menys espessa.
Ho triturem bé.
Ja es pot servir amb un raig d'oli d'oliva i un polsim de pebre negre.
Comparteix aquesta recepta: