Crema de naps negres, api i pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 naps negres
  • 2 pastanagues
  • 3 branques d'api
  • Aigua
  • 1 pastilla de brou de pollastre
  • Sal
  • Comí en pols
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Pelem les pastanagues i els naps. Ho tallem a rodanxes.
Rentem les branques d'api i les tallem a trossos.
En una olla, hi posem els ingredients i els cobrim amb aigua. Hi afegim un polsim de sal, comí en pols i la pastilla de brou.
Quan bull, abaixem el foc i mantenim l'ebullició suau uns 20 minuts.
Ho escorrem i ho tirem al got de la batedora amb una mica d'aigua de coure els ingredients amb la pastilla de brou. La quantitat d'aigua depèn de si volem la crema més o menys espessa.
Ho triturem bé.
Ja es pot servir amb un raig d'oli d'oliva i un polsim de pebre negre.

25min


Recepta de cuina de Crema de naps negres, api i pastanaga

Crema de naps negres, api i pastanaga.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema de naps negres, api i pastanaga

Naps negres, api i pastanaga
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!