Crema de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En un cassó bullim els pèsols i la ceba tallada a grills primets, amb el brou de verdures i un polsim de comí, fins que estigui cuit. Uns 20 minuts.
Quan tinguem els pèsols i ceba cuit, enretirem pràcticament tot el brou (en guardem en un vas per si ens fa falta aigualir la crema). Hi afegim un iogurt i ho salpebrem (els pèsols són força dolços!).
Ho passem per la batedora elèctrica.
Per acabar, ho decorem amb orenga i un rajolí d’oli d'oliva verge extra. Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se