Crema de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de pèsols desgranats
  • 200 ml de brou de verdures
  • 1 ceba
  • 1 iogurt natural
  • 1 polsim de sal i de pebre negre
  • Orenga (fulla ben picada)
  • Comí en pols
  • Oli d’oliva verge extra

2 racions

Elaboració

En un cassó bullim els pèsols i la ceba tallada a grills primets, amb el brou de verdures i un polsim de comí, fins que estigui cuit. Uns 20 minuts.
Quan tinguem els pèsols i ceba cuit, enretirem pràcticament tot el brou (en guardem en un vas per si ens fa falta aigualir la crema). Hi afegim un iogurt i ho salpebrem (els pèsols són força dolços!).
Ho passem per la batedora elèctrica.
Per acabar, ho decorem amb orenga i un rajolí d’oli d'oliva verge extra. Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Crema de pèsols

Crema de pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!