Flam d'ou amb caldo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → cataluña
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un recipient es posen els ous i el caldo i es mescla tot junt.
(El caldo abans de mesclar-lo l'haurem colat en un drap molt fi perquè ens quedi tota la grassa a fora)
En un recipient que pugui anar al forn si posa la mescla i es cou al bany maria.
Per veure si està cuit es punxa amb una agulla i si surt neta es que està fet(aproximadament una hora)
Es deixa refredar.
Quant està fred es talla a daus i ja està apunt per barrejar-lo dins d'una sopa que haurem preparat amb un bon caldo.
(El caldo de la sopa pot ser el mateix que haurem fet el flam)

10min

Notes

Si a la sopa que hem preparat amb aquest flam i afeigim unes mandongilles petites ens quedarà una sopa de FESTA MAJOR.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se